Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za studije mora

 

      


                   

 

      


                   

Novosti i događanja

10.03.14

Događaj TJEDAN OTVORENIH VENTILA 2014. je projekt osmišljen od studentske neprofitne organizacije OCEANUS, čiji su članovi studenti Odjela za studije mora pri Sveučilištu u Splitu. 

Nakon uspješnog predstavljanja ronjenja 1.6.2013. u sklopu Studentskog dana sporta i aktivizma na Rivi, važnost ovog događanja prepoznalo je Sveučilište u Splitu, te smo na natječaju Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu ostvarili 103 boda te su nam u skladu s bodovima dodijeljena sredstva za realizaciju projekta. Neslužbene rezultate možete pogledati ovdje  http://www.szst.hr/media/natjecaj/financije.pdf

Split kao studentski grad (24 000 studenata), će biti jedini grad u Republici Hrvatskoj, gdje se studentima kao vannastavna aktivnost nudi besplatan Discovery zaron, predavanja iz područja medicine ronjenja, tehnike ronjenja, te upoznavanje opreme za ronjenje. S ovakvim događajem cilj nam je približiti ronjenje što široj populaciji, ali i razviti brend Sveučilišta u Splitu kao jedino Sveučilište koje nudi studentima ronjenje. 

Svim sudionicima će se omogućiti polaganje Open water diver tečaja po promotivnim , studentima prilagođenim cijenama. 
Sve što morate napraviti je: preuzeti prijavnicu, ispuniti je, te poslati na prijava.oceanus@gmail.com

Sudjeluj i TI u realizaciji ove jedinstvene manifestacije!

Za više informacija posjetite našu web stranicu ili facebook grupu TJEDAN OTVORENIH VENTILA.