News

Rad studentske referade

Zbog korištenja godišnjeg odmora studentska referada Sveučilišnog odjela za studije mora neće raditi od 24. srpnja do 27. kolovoza 2019. godine.

Watercare

Predstavnici Sveučilišnog odjela za studije mora sudjelovali su na drugom partnerskom sastanku Interreg projekta WATERCARE u Puli.

 

Natječaj za upis studenata na Poslijediplomski sveučilišni studij Primijenjene znanosti o moru

Natječaj za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni studij

Natječaj za upis studenata u I. godinu diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija u akademskoj godini 2019./2020.

Na temelju članka 77. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i članka 100. Statuta Sveučilišta u Splitu, a sukladno Odluci Senata Sveučilišta u Splitu od 30. svibnja 2019. godine

Ljetni ispitni rok

 

Ljetni ispitni rok

Poštovani studenti,

Termine redovitih ispitnih rokova možete preuzeti na poveznicama dolje

 

Poziv na sudjelovanje u istraživanju o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima

EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda.

Provođenje ankete za studentsko vrednovanje cjeloukupne razine studija

Sveučilište u Splitu u sklopu svojih aktivnosti vezanih za osiguravanje kvalitete provodi i Anketu za studentsko vrednovanje cjelokupne razine studija.

 

Napomena za neradne dane Studentske službe

Neradni termini Studentske službe 15. i 16.4. 2019.

Odluka Erasmus+ natječaj osoblje - ljetni semestar 4. krug

ODLUKA o rang listi kandidata za mobilnost osoblja u svrhu podučavanja i osposobljavanja u okviru Erasmus+ programa za ak. god. 2018./2019.

Festival znanosti 2019.

Sveučilište u Splitu i ove godine organizira Festival znanosti koji će se održati od 8. do 13. travnja. Ovogodišnjem Festivalu znanosti središnja tema je „Boje“, a u bogatom programu, kao i uvijek, nalazi se više od 100 aktivnosti za sve uzraste, od vrtićke djece, učenika osnovnih...

Poziv na svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendije Sveučilišta u Splitu

Sveučilište u Splitu poziva sve dobitnike stipendije za akademsku godinu 2018./2019. na svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendije Sveučilišta u Splitu, koje će se održati u četvrtak, 4. travnja, s početkom u 11 sati u multifunkcionalnoj dvorani u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31....

Javna obrana teme doktorskog rada NIKŠE NAZLIĆA
First1819202123252627Last