Novosti

Izbori za članove Studentskog zbora Sveučilišnog odjela za studije mora Sveučilišta u Splitu

11. lipnja 2024.

Poštovani studenti,
Izbori za članove Studentskog zbora Sveučilišnog odjela za studije mora Sveučilišta u Splitu održat će se 28. lipnja 2024. u vremenu od 8:00h do 20:00h u Zgradi tri fakulteta (Ruđera Boškovića 37, 21000, Split) u učionici A440.
Prema Članku 13. stavka (4) Pravilnika za provedbu izbora predstavnika studenata u studentski zbor Sveučilišta u Splitu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Splitu, na listi mora biti najmanje onoliko kandidata koliko ima studenata u vijeću sastavnice Sveučilišta.
Kandidature se podnose Izbornom povjerenstvu u pismenom i digitalnom obliku (CD, DVD ili USB) najkasnije 10 dana prije održavanja izbora (utorak, 18. lipnja 2024.) u vremenu od 9h do 13h u studentskoj referadi.
Prazna kandidacijska lista i prazan obrazac za prikupljanje studentske podrške kandidacijskoj listi se nalaze u Prilogu 1 i Prilogu 2.
Prema Članku 13. stavku (3) Pravilnika za provedbu izbora predstavnika studenata u studentski zbor Sveučilišta u Splitu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Splitu, za pravovaljanost prijedloga kandidacijske liste za izbor predstavnika u Studentski zbor sastavnice potrebno je prikupiti najmanje 5% potpisa birača sastavnice.
Ukupno biračko tijelo sastavnice se sastoji od 146 studenata.
Prilog 1 - Prazna kandidacijska lista
Prilog 2 - Prazan obrazac za prikupljanje studentske podrške kandidacijskoj listi
Izborno povjerenstvo