Novosti

WATERCARE - INFO DAN ZA STUDENTE

24. studenog 2020.

Sveučilišni odjel za studije mora Sveučilišta u Splitu organizira WATERCARE INFO DAN za studente odjela koji će biti održan u petak 27.11.2020., s početkom u 12:30 sati.

U prvom dijelu programa prijavljeni sudionici bit će upoznati s projektom WATERCARE (Water management solutions for reducing microbial environment impact in coastal areas) koji se provodi u okviru programa INTERREG Italy - Croatia (2014. - 2020.), općim i specifičnim ciljevima projekta, kao i s tematikama monitoringa, upravljanja i zaštite voda za kupanje.

Prezentacije će održati UNIST voditeljica projekta Maja Krželj, UNIST voditelj stručnog dijela Marin Ordulj te predstavnici Splitsko dalmatiske županije Katarina Šuta i Martin Bućan koji će predstaviti aktivnosti projekta WATERCARE na području rijeke Cetine, kao i aktivnosti projekta SUSHI DROP koji se provodi u sklopu programa INTERREG 2014. – 2020..

U drugom dijelu programa sudionici će posjetiti prostorije Z3F opremljene pod pokroviteljstvom projekta WATERCARE gdje će biti pobliže upoznati s opremom i metodama uzorkovanja.

Obzirom na epidemiološke preporuke i mjere, prijava dolaska je moguća do utorka 24. studenoga 2020. na mateja.baranovic@unist.hr