Mediteranski festival knjige u Splitu
Više o programu možete pročitati ovdje.
Predavanje 'Stanja svijesti'

Predavanje izv.prof.dr.sc. Gorana Karduma

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Veučilište u Splitu u okviru akcije Humano srce splitskog sveučilišta organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koja će se održati u petak, 5. svibnja, od 9 do 14 sati u Studentskom domu „Dr. Franjo Tuđman“, u dvorani za sastanke (prizemlje pokraj Student servisa), Cvite...

Promocija doktora znanosti
Detaljno o promociji možete pročitati ovdje.
Izađite u grad na 15. Festival znanosti od 24. do 29. travnja!

Sveučilište u Splitu i ove godine organizira Festival znanosti u periodu od 24. do 29. travnja. I ovogodišnji splitski Festival znanosti već sada obara rekorde: tijekom pet dana trajanja, na različitim lokacijama u gradu, za održavanje više od stotinu različitih predavanja, radionica,...

Dan nastavnih baza Sveučilišta u Splitu

Dan nastavnih baza Sveučilišta u Splitu održat će se u petak, 21. travnja...

Ljetna škola - Applied Ichthyology in R
U sklopu međunarodne Ljetne škole Sveučilišta u Splitu na engleskom jeziku „Split summerschool“ (STSS2017), Sveučilišni odjel za studije mora održat će modul pod nazivom „Applied Ichthyology in R“. Detaljne informacije o održavanju ljetne škole možete pronaći na www.unist.hr , a program modula „Applied Ichthyology in R“možete preuzeti ovdje.
Dan Argentine u Sveučilišnoj knjižnici

Kulturna manifestacija Dan Argentine održat će se u srijedu, 12. travnja, s početkom u 19 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu, R. Boškovića 31. 

Dan Ekvadora u Sveučilišnoj knjižnici

Kulturna manifestacija Dan Ekvadora održat će se u srijedu, 5. travnja, s početkom u 19 sati u multifunkcionalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu, R. Boškovića 31. 

Započela isplata stipendija Sveučilišta u Splitu
Obavještavaju se dobitnici stipendije Sveučilišta u Splitu za akademsku godinu 2016./2017. da je u srijedu, 22. ožujka 2017. godine izvršena uplata na njihove žiro račune. Uplaćena su sredstva za šestomjesečno razdoblje, počevši od listopada 2016. godine.
Obrana diplomskog rada

Obrana diplomskog rada studenta Luke Žilića

2526272829303234